domov
kontakt
Facebook
RSS
 • Vabimo vas...

  ... da nam pošljete svoj foto, video ali drug material, ki bi ga želeli deliti z drugimi. Odprti smo tudi za predloge, dopolnitve ali morebitne popravke. Kontaktirajte nas!

  Objavljeno: 04.02.2017
Strani:
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika • Nyepi - dan, ko se Bali izklopi

  Na Baliju se za 24ur ustavijo vse aktivnosti. Ljudje so cel dan doma v notranjih prostorih, ceste so povsem prazne. Zvečer ni luči, ni televizije, 24ur ni nobenega hrupa. Celo mednarodno letališče je ta dan zaprto. Deluje kot, da na Baliju ni ljudi.

  Objavljeno: 11.02.2018
 • Oman - osnovni nasveti

  Bolj je šlo potovanje k koncu, večja je bila želja, da bi se v to državo še vrnil. Želim si spoznati in videti še več. To je dežela, ki te lahko očara in da vedeti, da smo si ljudje kljub različnim kulturam tako blizu.

  Objavljeno: 28.01.2018
 • Fotokamere za »ekstremne« razmere / voda, prah, pesek, udarci...

  Kamere z zaščito niso samo ozko namenjene za fotografiranje v vodi. Uporabljamo jih lahko za vse namene. Le bolje se počutijo v za druge kamere preveč ekstremnih pogojih.

  Objavljeno: 22.06.2017
 • Tegallalang terasasta riževa polja (Bali - Indonezija)

  Kdor želi te riževe terase doživeti v polni meri, mora biti pri njih že pred osmo zjutraj. Meglice se začenjajo umikati prvih sončnim žarkom. Nizka svetloba da enkratne barve. Tisto pravo Bali zeleno.

  Objavljeno: 16.06.2017
Strani:

 

A A A

Vaša najboljša popotniška fotografija - Fotonatečaj

Spletna stran e-FotoPOTEP odpira fotografski natečaj na temo "Vaša najboljša popotniška fotografija". Avtor fotografije lahko na natečaju sodeluje samo z eno fotografijo (minimalne velikosti 1400 točk), ki je poslana na elektronski naslov: e-FotoPOTEP.
Fotografije lahko na mail pošiljate do vključno 17. marca. Vse fotografije bodo 20. marca objavljene na FB strani e-FotoPOTEP, kjer bo do 27. marca (21.00) potekalo všečkanje fotografij. Dve nagrajeni fotografiji (z največ všečki in po mnenju strokovne žirije) bosta objavljeni 28. marca 2017.

Tema natečaja

Tematika je izredno široka. Lahko sodelujete s fotografijami, ki so posnete na vaših potovanjih, od pokrajine, arhitekture, dogodkov, portretov...

Pravila fotografskega natečaja »Vaša najboljša popotniška fotografija«

1. Organizator in trajanje natečaja
Organizator fotografskega natečaja je spletna stran e-FotoPOTEP. Natečaj traja od 6. marca 2017 do vključno 17. marca 2017.

2. Prijava na natečaj
Avtor fotografije lahko sodelujejo na natečaju samo z eno fotografijo, ki je poslana na elektronski naslov: e-FotoPOTEP. V kolikor bi posamezen udeleženec natečaja poslal več fotografij, se bo upoštevala samo prvo poslana fotografija. Fotografije lahko na mail pošiljate do vključno 17. marca. Vse fotografije bodo 20. marca objavljene na FB strani e-FotoPOTEP, kjer bo do 27. marca (21.00) potekalo všečkanje fotografij.
V spremljajočem elektronskem sporočilu naj bodo navedeni naslednji podatki:
ime in priimek avtorja (lahko samo psevdonim),
ter naslov fotografije

V natečaju bodo sodelovale vse fotografije, ki bodo prispele v roku in zadostovale tehničnim pogojem ter temi natečaja. Organizator natečaja ima pravico, da ne vključi fotografij brez osebnih podatkov avtorja in fotografij, ki kažejo žaljiv ali kako drugače z zakonom nedovoljen ali neetičen motiv.

3. Izbor in nagrajevanje najboljših fotografij
Organizator e-fotoPOTEP bo v okviru natečaja podelila dve nagradi:
a. Izbor strokovne žirije
Najboljša fotografija po mnenju strokovne žirije, ki bo nagrajena z nagrado - 4AA polnjive baterije VARTA in knjigo Kompozicija slike
b. Facebook izbor
Fotografija z največ prejetimi všečki na FB strani e-fotoPOTEP, ki bo nagrajena z nagrado - 4AA polnjive baterije VARTA in knjigo Kompozicija slike
Nagrad ni mogoče zamenjati za gotovino.

4. Pravice objave
e-FotoPOTEP si pridržujejo pravico do brezplačnega reproduciranja in objave slik prispelih na natečaj na spletnih straneh e-FotoPOTEP in e-Fotografija in v reviji e-Fotografija (vendar izključno samo v domeni predstavitve/reportaže natečaja). Z oddajo del udeleženec potrdi, da je seznanjen z vsemi pogoji natečaja in se z njimi strinja, in, da so oddana dela njegova avtorska last.

5. Varstvo osebnih podatkov
Avtorji (prijavitelji fotografij) z udeležbo na natečaju izrecno soglašajo, da lahko organizator in z njim povezane pravne osebe osebne podatke, ki jih organizator pridobi od avtorjev (prijaviteljev fotografij na natečaj), uporabijo za namene obveščanja in nagrajevanja nagrajencev o pridobljeni nagradi, ter lahko objavijo ime in priimek ali psevdonim nagrajencev v medijih. Organizator jamči, da bo osebne podatke varoval in z njimi razpolagal v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Dodatne informacije:
Dodatne informacije o natečaju lahko dobite na:
E-pošta: e-FotoPOTEP

Komentarji