domov
kontakt
Facebook
RSS
 • Vabimo vas...

  ... da nam pošljete svoj foto, video ali drug material, ki bi ga želeli deliti z drugimi. Odprti smo tudi za predloge, dopolnitve ali morebitne popravke. Kontaktirajte nas!

  Objavljeno: 04.02.2017
Strani:
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika • Nyepi - dan, ko se Bali izklopi

  Na Baliju se za 24ur ustavijo vse aktivnosti. Ljudje so cel dan doma v notranjih prostorih, ceste so povsem prazne. Zvečer ni luči, ni televizije, 24ur ni nobenega hrupa. Celo mednarodno letališče je ta dan zaprto. Deluje kot, da na Baliju ni ljudi.

  Objavljeno: 11.02.2018
 • Oman - osnovni nasveti

  Bolj je šlo potovanje k koncu, večja je bila želja, da bi se v to državo še vrnil. Želim si spoznati in videti še več. To je dežela, ki te lahko očara in da vedeti, da smo si ljudje kljub različnim kulturam tako blizu.

  Objavljeno: 28.01.2018
 • Fotokamere za »ekstremne« razmere / voda, prah, pesek, udarci...

  Kamere z zaščito niso samo ozko namenjene za fotografiranje v vodi. Uporabljamo jih lahko za vse namene. Le bolje se počutijo v za druge kamere preveč ekstremnih pogojih.

  Objavljeno: 22.06.2017
 • Tegallalang terasasta riževa polja (Bali - Indonezija)

  Kdor želi te riževe terase doživeti v polni meri, mora biti pri njih že pred osmo zjutraj. Meglice se začenjajo umikati prvih sončnim žarkom. Nizka svetloba da enkratne barve. Tisto pravo Bali zeleno.

  Objavljeno: 16.06.2017
Strani:

 

A A A

Kompas / ponudba kart za EP v Zagrebu

Turistična agencija Kompas in KZS sporočata, da bodo vstopnice za EP v košarki za tekme v Zagrebu v prodaji od 4. marca!

Vstopnice za prvi del EuroBasketa 2015, ki bodo na voljo v Sloveniji, bodo v prodaji 4. marca, so sporočili predstavniki turistične agencije Kompas, uradnega partnerja Košarkarske zveze Slovenije.

KZS in Kompas sta po letu 2008 vnovič sklenila poslovno sodelovanje, petletno pogodbo pri zagotavljanju potovalnih storitev pa sta predsednik KZS Matej Erjavec in predsednica uprave Kompasa Tatjana Juriševič podpisala na novinarski konferenci v prostorih turistične agencije Kompas na Slovenski 36 v Ljubljani. Tam je potekala tudi predstavitev prodaje vstopnic za navijače na slovenskih tleh, prve pa sta prejela legendi slovenske košarke Ivo Daneu in Marko Milič.

Od 4. marca bo na prodajnih mestih Kompasa ter pri njihovih pooblaščenih prodajalcih moč kupiti paketne vstopnice za vseh pet tekem slovenske reprezentance, katerih cena se bo gibala med 60 in 170 evri. Prodaja posameznih vstopnic bo stekla 12. aprila. Vsi navijači, ki bodo vstopnice kupili pri Kompasu, bodo navijali v posebnem "slovenskem" sektorju v dvorani.

Poleg prodaje vstopnic je turistična agencija Kompas za vse navijače pripravila še pakete z avtobusnim prevozom in poseben »navijaški vlak«, ki bo slovenske navijače peljal v Zagreb in ustavil v neposredni bližini dvorane na postajališču Remetinec. V dogovoru s Termami Čatež pri Kompasu pripravljajo tudi posebne aranžmaje z možnostjo kopanja in druženja v navijaški coni v Čatežu z ogledom tekme v Zagrebu, ki bodo na voljo malce kasneje.

Za tekmo Slovenija : Hrvaška je organizator za Slovenske navijače omejil količino vstopnic na 3.000 vstopnic. Za ostale tekme Slovenije bodo, v kolikor bo povpraševanje večje, do razprodaje na voljo še dodatne količine vstopnic.

CENE PAKETOV VSTOPNIC (od 4. marca):
Kategorija 1 = 170 €
Kategorija 2 = 105 €
Kategorija 3 = 70 €
Kategorija 4 = 55 €

CENE POSAMEZNIH VSTOPNIC (od 12. aprila):
Kategorija 1 = 35 €
Kategorija 2 = 22 €
Kategorija 3 = 15 €
Kategorija 4 = 12 €

CENE POSAMEZNIH VSTOPNIC Z AVTOBUSNIM PREVOZOM (odvisno od tekme):

Od 29 do 75 € (odvisno od tekme in kategorije)

Vse podrobnosti so na voljo na Kompasovi spletni strani http://bit.ly/1CVeTr3 .