domov
kontakt
Facebook
RSS
 • Vabimo vas...

  ... da nam pošljete svoj foto, video ali drug material, ki bi ga želeli deliti z drugimi. Odprti smo tudi za predloge, dopolnitve ali morebitne popravke. Kontaktirajte nas!

  Objavljeno: 04.02.2017
Strani:
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika • Nyepi - dan, ko se Bali izklopi

  Na Baliju se za 24ur ustavijo vse aktivnosti. Ljudje so cel dan doma v notranjih prostorih, ceste so povsem prazne. Zvečer ni luči, ni televizije, 24ur ni nobenega hrupa. Celo mednarodno letališče je ta dan zaprto. Deluje kot, da na Baliju ni ljudi.

  Objavljeno: 11.02.2018
 • Oman - osnovni nasveti

  Bolj je šlo potovanje k koncu, večja je bila želja, da bi se v to državo še vrnil. Želim si spoznati in videti še več. To je dežela, ki te lahko očara in da vedeti, da smo si ljudje kljub različnim kulturam tako blizu.

  Objavljeno: 28.01.2018
 • Fotokamere za »ekstremne« razmere / voda, prah, pesek, udarci...

  Kamere z zaščito niso samo ozko namenjene za fotografiranje v vodi. Uporabljamo jih lahko za vse namene. Le bolje se počutijo v za druge kamere preveč ekstremnih pogojih.

  Objavljeno: 22.06.2017
 • Tegallalang terasasta riževa polja (Bali - Indonezija)

  Kdor želi te riževe terase doživeti v polni meri, mora biti pri njih že pred osmo zjutraj. Meglice se začenjajo umikati prvih sončnim žarkom. Nizka svetloba da enkratne barve. Tisto pravo Bali zeleno.

  Objavljeno: 16.06.2017
Strani:

 

A A A

Pomlad je v zraku - s Kompasom

S cvetočo pomladjo se bliža čas prvomajskih praznikov, čas oddiha, izletov in potovanj. Prvi topli sončni žarki in prebujajoča se narava vabijo v bližnje in bolj oddaljene kraje, z avtobusi, letali in ladjami, vse to v objemu najlepšega časa v letu, pomladi. V turistični agenciji Kompas so tudi letos poslušali želje svojih popotnikov in v sožitju s partnerji oblikovali splet novih in bogatih pomladnih zgodb. Zdaj je pravi čas za nepozabna potovanja in počitnice!

Od pravljične Islandije na njenem severu, preko cvetoče Nizozemske, Rusije, Baltika, do centralne Evrope in njenih vedno atraktivnih prestolnic, do temperamentnega Mediterana ter skrivnostnih in sanjskih dežel, to je le del bogate ponudbe, s katero želi Kompas tudi v letošnjem letu razveseliti svoje potnike.

Čari skrivnostnih dežel vabijo, da se jim prepustite zapeljati na potovanjih v Egipt, Jordanijo, Izrael ali Maroko, kjer se boste lahko prepustili nepozabnim romantičnim zgodbam in zapisom. Kompas prav posebej izpostavlja potovanje po programu Hurgada, križarjenje po Nilu, Kairo, Giza, 25. 4., s posebnim letalom iz Ljubljane, saj je odkrivanje skrivnosti zibelke civilizacije z druge perspektive, z ladje, zares enkratno doživetje.

Zaradi svoje bleščeče podobe in skrivnostne drugačnosti so Združeni arabski emirati z Dubajem kot veličastno krono Emiratov ena najbolj obiskanih in priljubljenih destinacij sodobnega časa. Kompas vabi, 26. 4., v objem beduinskega gostoljubja in nepozabnega sončnega zahoda v pomirjajoči tišini puščave na šest dnevne počitnice z direktnim letom iz Zagreba ali na potovanje Abu Dhabi in Dubaj z odhodom iz Ljubljane, ko si boste lahko privoščili dan »visoko nad oblaki« ali si privoščili počitek v arabskem slogu z okusno večerjo ob beduinski glasbi.

Če ne želite potovati tako daleč, se z družino pridružite Kompasovim prvomajskim klubom na Jadranu. Pravljični klub v Rovinju bo naše najmlajše razveseljeval z otroškimi tematskimi delavnicami s pravljičnimi junaki, iskanjem skritega zaklada z risanim junakom Skopupšnikom, športno dnevno animacijo in večernim mini diskom. Kulinarični klub s Tejo in Janijem je novost, odvijal se bo v Poreču in bo prav gotovo zadovoljil vse okuse. Aktivni klub v Medulinu pa je namenjen vsem tistim, ki se želite zdravo sprostiti ter s pridobivanjem znanja s področja hormonske joge dolgoročno poskrbeti za ravnovesje življenske energije.

Tudi v letošnjem letu Kompas ponosno zagotavlja kar nekaj odhodov z letališča Maribor na priljubljene destinacije na Mediteranu, na vedno sončna Rodos in Zakintos ter v Turčijo. Za vse prijave do konca meseca aprila pa še vedno veljajo tudi popusti za zgodnje prijave.

In ne nazadnje še nekaj za tiste, ki vas privlačita pokončnost in svežina severnih evropskih dežel, izjemno potovanje po skandinavskih prestolnicah (Kopenhagen, Oslo, Stockholm), raziskovanje norveških fjordov,  obisk ST. Petersburga z odhodi konec junija in po odlični ceni,  s posebnim letalom iz Ljubljane.

Obrnite svoj počitniški in potovalni kompas na vse strani tega sveta in se prepustite ustvarjanju novih spominov s Kompasom.

Za podrobno ponudbo, informacije in rezervacije nas obiščite v najbližji poslovalnici, pokličite 01 2006 111  ali kliknite na www.kompas.si .