domov
kontakt
Facebook
RSS
 • Vabimo vas...

  ... da nam pošljete svoj foto, video ali drug material, ki bi ga želeli deliti z drugimi. Odprti smo tudi za predloge, dopolnitve ali morebitne popravke. Kontaktirajte nas!

  Objavljeno: 04.02.2017
Strani:
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika
 • slika • Fotokamere za »ekstremne« razmere / voda, prah, pesek, udarci...

  Kamere z zaščito niso samo ozko namenjene za fotografiranje v vodi. Uporabljamo jih lahko za vse namene. Le bolje se počutijo v za druge kamere preveč ekstremnih pogojih.

  Objavljeno: 22.06.2017
 • Tegallalang terasasta riževa polja (Bali - Indonezija)

  Kdor želi te riževe terase doživeti v polni meri, mora biti pri njih že pred osmo zjutraj. Meglice se začenjajo umikati prvih sončnim žarkom. Nizka svetloba da enkratne barve. Tisto pravo Bali zeleno.

  Objavljeno: 16.06.2017
 • Filipini - spregledani biser v Tihem oceanu

  Filipini so z več kot 7000 otoki odmaknjeni od ponorelega sveta. S svojo nedolžnostjo in nevsiljivostjo ponujajo obiskovalcu vrnitev k svojemu bistvu, ko človeku obstoja še ni bilo potrebno dokazovati v smislu denarja ali materialnih dobrin.

  Objavljeno: 06.06.2017
 • Portreti z Balija - Fotoreportaža

  Bali, rajski Bali. Pa je res? Seveda je. Samo ne mislite, da Bali pomeni samo rajske plaže. Nudi tudi vse drugo, predvsem pa nekaj, kar smo pri nas že pozabili. Nasmeh, ki vas čaka povsod. Predlagam vam, da pojdite stran od turističnih destinacij in se prepustite domačinom.

  Objavljeno: 10.04.2017
Strani:
A A A

Vaša najboljša POMLADNA fotografija - Fotonatečaj

Spletna stran e-FotoPOTEP odpira fotografski natečaj na temo "Vaša najboljša POMLADNA fotografija". Avtor fotografije lahko na natečaju sodeluje samo z eno fotografijo (minimalne velikosti 1400 točk), ki je poslana na elektronski naslov: e-FotoPOTEP.
Fotografije lahko na mail pošiljate do vključno 22.maja. Vse fotografije bodo 23. maja objavljene na FB strani e-FotoPOTEP, kjer bo do 30. maja (21.00) potekalo všečkanje fotografij. Dve nagrajeni fotografiji (z največ všečki in po mnenju strokovne žirije) bosta objavljeni 31. maja 2017.

Tema natečaja

Tematika je izredno široka. Lahko sodelujete s fotografijami, ki so posnete na vaših potovanjih, od pokrajine, arhitekture, dogodkov, portretov...

Pravila fotografskega natečaja »Vaša najboljša POMLADNA fotografija«

1. Organizator in trajanje natečaja
Organizator fotografskega natečaja je spletna stran e-FotoPOTEP. Natečaj traja od 9.maja 2017 do vključno 22. maja 2017.

2. Prijava na natečaj
Avtor fotografije lahko sodelujejo na natečaju samo z eno fotografijo, ki je poslana na elektronski naslov: e-FotoPOTEP. V kolikor bi posamezen udeleženec natečaja poslal več fotografij, se bo upoštevala samo prvo poslana fotografija. Fotografije lahko na mail pošiljate do vključno 22. maja. Vse fotografije bodo 23. maja objavljene na FB strani e-FotoPOTEP, kjer bo do 30. maja (21.00) potekalo všečkanje fotografij.
V spremljajočem elektronskem sporočilu naj bodo navedeni naslednji podatki:
ime in priimek avtorja (lahko samo psevdonim),
ter naslov fotografije

V natečaju bodo sodelovale vse fotografije, ki bodo prispele v roku in zadostovale tehničnim pogojem ter temi natečaja. Organizator natečaja ima pravico, da ne vključi fotografij brez osebnih podatkov avtorja in fotografij, ki kažejo žaljiv ali kako drugače z zakonom nedovoljen ali neetičen motiv.

3. Izbor in nagrajevanje najboljših fotografij
Organizator e-fotoPOTEP bo v okviru natečaja podelila dve nagradi:
a. Izbor strokovne žirije
Najboljša fotografija po mnenju strokovne žirije, ki bo nagrajena z nagrado - 4AA polnjive baterije VARTA in paket foto papirja A4 (Canon)
b. Facebook izbor
Fotografija z največ prejetimi všečki na FB strani e-fotoPOTEP, ki bo nagrajena z nagrado - 4AA polnjive baterije VARTA in paket foto papirja A4 (Canon)
Nagrad ni mogoče zamenjati za gotovino.

4. Pravice objave
e-FotoPOTEP si pridržujejo pravico do brezplačnega reproduciranja in objave slik prispelih na natečaj na spletnih straneh e-FotoPOTEP in e-Fotografija in v reviji e-Fotografija (vendar izključno samo v domeni predstavitve/reportaže natečaja). Z oddajo del udeleženec potrdi, da je seznanjen z vsemi pogoji natečaja in se z njimi strinja, in, da so oddana dela njegova avtorska last.

5. Varstvo osebnih podatkov
Avtorji (prijavitelji fotografij) z udeležbo na natečaju izrecno soglašajo, da lahko organizator in z njim povezane pravne osebe osebne podatke, ki jih organizator pridobi od avtorjev (prijaviteljev fotografij na natečaj), uporabijo za namene obveščanja in nagrajevanja nagrajencev o pridobljeni nagradi, ter lahko objavijo ime in priimek ali psevdonim nagrajencev v medijih. Organizator jamči, da bo osebne podatke varoval in z njimi razpolagal v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Dodatne informacije:
Dodatne informacije o natečaju lahko dobite na:
E-pošta: e-FotoPOTEP